bloggen e konstig

hej igen
ville bara säga att om min blogg ser verkligen konstig ut typ "menyn" där nere och massa shit , så vet jag faktiskt inte hur man gör :O eller är det bara på min data det ser ut så?


halvtimme.

hej på er alla .
jag vaknade av att mamma kom in i rummet kl 5 och sen spran ut och låste ytterdörren. men jag sov i typ en halv timme till så jag gick upp typ halv 6 e lite trött nu , jag ska gå hemmifrån om typ en halvtimme . har nyss fixat mig och så. ikväll har jag träning så tror inte jag orkar skriva när jag kommer hem . kommer nog bara kolla på tv eller nått sånt :) ehm japp , måste gå och sätta på mig mina shorts nu hehe.
 eran Challie


boxbox :)

hejjsan ,
sitter och snackar i telefon med Pommelinn ,hon äter gammalt godis och är flumm? haha aja jag ska snart lägga mig tror jag börjar halv nio imorgon istället för 9 och slutar 1 :p hihi .  ungefär vilken tid går ni upp?
eran Challie


vill ni veta sanningen om P?

sanningen om .....har ni alltid velat veta  djupaste hemlighet?.


Hellmer . det är vad hon igentligen heter. född till en kille .hellmer sundström hennes/hans riktiga namn!
du kan inte gömma dig läängre ,nu vet ni!!! :D :D :D :D mohahhahahaahahahah ,jag är så ond ! :)

P & C

flumm är vårt mellan namn, ingen förstår P & Cs humor !


C/

halloj
jag ska snart gå in i duschen och sen lägga mig , jag vaknade och kände mig sjukt mycket bättre än igår men först vaknade jag kl kvart över 6 imorse men somnade snabbt om och vaknade kl kvart över 7 så jag hade lite brottom jag hade typ en halvtimme på mig att fixa mig, jag har fortfarande profilvecka så jag börjar 9 varje dag och slutar 2 varjedag förutom fredan dårå . tränade första gången på en onsdag den hä månaden :p haha kul träning var det iaf. jag har gjort om bloggen lite, tog väldigt lång tid för mig att välja färger och sånt , jag var med ella och pommie ett tag efter skolan 
eran Challie

         
med lugg                      och nu(jag till höger)        saknar mitt gamla hår (hittade ingen bättre bild än den här)

skola?

hejjsan ,
jag har vart hemma idag för att jag är sjuk :/ jag vaknade halv 6 och kände mig illamående, och så kände jag hur det var på väg upp(spyan) ,så jag sprang till toan och spydde, efter typ en halvtimma  så spydde jag igen ,och sen typ kl9 och när jag pratade i tel med mammi. usch ,sjuk äckligt jag hatar att spy smaken är så sjukt äckligt ,och det värsta är ju att man inte kan dricka lite vatten för då spyr man ju bara igen :S aa det är hemskt .haha ella och  var också sjuka idag och både jag och ella blev typ smittade av  :p jag kände verkligen för att gå till skolan men aa  istället blev man liggande hemma , men jag mår sjukt mycket bättre nu känner jag , har druckit väldigt mycket proviva nyponsoppa, sen åt jag lite makaroner för typ en halvtimme sen . och det var första gången jag åt idag så jag kände mig lite illamående efter jag hade käkat lite. skola imorgon ? jag har faktiskt ingen aning om jag ska gå eller inte ,men jag får se om jag mår bättre eller sämre :)
eran Challie
veckan innan skolavslutningen

Challie

mobil test

- Har du pussat nummer 2 ?
Alma - nej ,mammas kompis :p
- Vad har du för relation med nummer 19 ?
Franziska - en sjukt snäll kompis
- När ska du träffa nummer  23 ?
Hugo - imorgon i skolan antar jag. 
- Är nummer 15 söt ?
Eryn - ingen aning mammas kompis.
- Vad var ditt första intryck av nummer 13 ?
Ella - sjuukt söt.
- Gillar du nummer 14 ?
Emelie - vet inte umgås inte med henne.
- Har du träffat nummer 3 den senaste månaden ?
Alva - jupp varje dag i skolan.
- När ska du träffa nummer 26 nästa gång ?
Louise - jag har faktiskt ingen aning, hoppas det blir snart
- Är du nära vän med nummer 29 ?
Mamma - jupp alltid.
- Har du gått på bio med nummer 4 ?
Amanda - nepp :)
- Skulle du kunna gå ut med nummer 30?
Maria - haha aa ,
- Vad pratar du och nummer 7 oftast om ?
Carro syster- allt möjligt .
- Skulle du kunna ge nummer 9 en kram ?
Cherifa - japp ofcourse
- Vad har du och nummer 24 för relation ?
Kundservice - absolut ingen alls
- Vad skulle du vilja göra med nummer 27 ?
Love - ähm jo inget :S
- Vad är det bästa med nummer 39?
Philip tränare - rolig humor



hänt i mitt liv?

hejjsan , kollade nyss min gamla blogg. då hade jag frågat vad jag skulle skriva om eftersom ingen typ kommenterade , då var det en tjej/kille som hade skrivit så här :Postat av: ...

du borde skriva om allt jag tycker din blogg e bra men det händer inget dramatiskt i din vardag och det e ju inte fel med dett men man ellr jag hittar inget att säga.
jag vet inte riktigt ,vad ska man skriva om om man inte har något dramatiskt att skriva om, men jag tänkte skriva lite om vad som hänt i mitt liv iaf.  jag föddes år 1996 12 oktober på karolinska. när jag började på dagis så klättrade jag överallt på diskbänkar och allt man kunde klättra på . varje vinter åkte min familj till skåne/ falsterbo och firade julafton , när jag började skolan år 2002,blev jag kär i en kille som hette axel, och efter typ ett halvår blev vi tillsammans.efter två år så bytte jag skola till gärdesskolan som jag går i nu , då träffade jag Petronella ,  och oumie, jag blev bästis med Oumie men jag gillade på nått sätt inte henne hon var så tråkig typ ,jag ville bara vara med  och Petronella för dom verkade ha så kul tillsammans, så jag började umgås med dom och vi fryste ut oumie ibland,  i trean blev jag tillsammans med john , i trean skyulle man välja vilka man ville gå med i fyran och då valde jag Petronella och ,för jag ville inte gå med Oumie, i fyran så gjorde jag slut med john ,men efter ett tag så blev jag kär i honom igen och vi blev tillsammans igen och det häll åtta månader. i femman blev jag och  bästisar. år 2007 var vi på kollo tillsammans på härjarö och träffade Lollo och emma <3 2008 var vi i falsterbo hos min faster en underbar sommar. när jag var fyra tror jag det va , så var jag i fillipinerna (min mammas hemland) och vi åkte till ett vattenfall där och badade . så gick jag på några stenar där det var grunt. så skulle jag ta ett till steg för jag trodde det var en sten där, men det varinget där så jag åkte ner under vattnet och var nära på och dö. men min syster simmade när och hämtade mig, och jag fattade ju ingenting jag bar låg där i vatten och kollade . 2006 så dog min morfar och min mamma åkte till fillpinerna och då ficl hon lunginflamtion och blev väldigt sjuk ,så hon fick inte komma hem förens efter en månad och när hon kom hem så gick hon till doktorn väldigt ofta, år 2006 på nyår blev min syster jätte full och min mamma blev skit sur på henne :p jupp 2008 på ht så började ella i min skola , det var ganska många som blev kär ihenne men hon sa att hon inte var kär i någon och då var jag kär i felix och hade vart typ "på G" med honom i ett halv år . när vi åkte på klassresa blev ella tillsammans med felix och den dagen dom blev tsm så hade jag frågat om hon var kär i honom och hon  sa nej , men hon frågade om det var okej att dom va det och jag sa ja såklart ,på höstlovet så blev jag tsm med hugo men han dumpa mig efter en dag för han blev kär i en annan typ :S ähhm jupp det är det som har nog det (a)
eran Challie


 ni två är dom finaste för mig

gina tricot

hejhej ,det här blir nog sista inlägget innan jag går och lägger mig :)  men jag ville bara tipsa om dom här två underbara tröjorna och den underbara väskan som jag snabbt blev förälskad i. och då blev jag verkligen stört kär. det är en stor vit t -shirt  med en tjej på ,man kan ha strumpbyxor/leggings till  ,sen ett rosa linne med massa tjejer på som man kan ha till ett par vanliga typ ljusa jeans , och så den underbara väskan som är typ beige den finns i svart oxå fast jag såg en ,men den väskan passar till nästan allting . jag har inte köpt något av de hära ,men jag köper nog t-shirten imorgon och kanske väskan ;)
eran Challie



t - shirt = 149 kr                      linnne=129 kr                         väska=299 kr         

mc donalds`?


gillar ni mc donalds ,vad tycker ni om det är det vidrigt ,äckligt eller typ lite gott eller världens godaste mat?
om man skulle ge stjärnor så skulle jag ge typ 2 stjärnor eftersom jag inte gillar det så mycket och för att det är vidrigt om man verkligen tänkter efter, fast jag gillar glassen :p hehe

,

halloj :) idag har jag vart i skolan , efter skolan så följde jag med ella och pommie till stan för dom skulle köpa nått på gina tricot , typ efter en timme så hade ingen av dom hittat något så jag blev fett uttråkad av att bara gå runt och kolla på samma kläder hela tide så jag fråga om vi kunde gå, och då gick vi till mc donalds ,jag åt inget, usch jag gillar verkligen inte det lika mycket längre ,förut var jag fan* beroende av mc donalds jag åt där typ varanan dag ,och man blir så äcklad på nått sätt, och dessutom är det iaf en förbättring för mig ,sen ringde mamma och sa att hon blev sen (jag skulle träffa henne kl16.00) för hon kom typ halv 5 när min träning började så jag kom typ dit prick 5 :p haha aja ,shiit vad jag kan älska min skola ibland , eftersom vi har tema vecka nästa vecka så ska vi börja typ 9 varje dag och sluta 2 varje dag förutom fredagen som vi börjar halv 9 och slutar 1 ,så sköönt! moahaha , och det var föräldrar möte på gymnastiken så min pappa gick dit och när vi åkte hem köpte vi godis :p haah och när jag kom hem så såg jag mina skor som skulle kommit för typ 12 dagar sen . men aa imorgon ska jag på bio med mamma ,eller idag då hehehe men jag antar att hon kommer att säga att vi ska gå på söndagen istället för att hon gått ut och festat,juste gjort om bloggen lite vad tycks?
eran Challie

    
      nya skorna          fått skoltröjorna nu,här är mjukisarna och skoltröjan

i love you girls

frågor?

hejjsan , har ni frågor så är det att bara fråga på .ni kan fråga om allt möjligt :) god natt på er
eran Challie


duscha?

hejjsan ,dagen gick väldigt snabbt odag,hade typ tre lektioner kändes det som, vi började nio och kollade på film till halv 11 och sen hade vi rast i en halvtimme och sen lunch.det var sen efter lunchen som det kändes som om skolan börjat :p men vi hade inrikting ,typ matte,engelska eller media bild och jag hade då engelska . aa det var ganska kul man har fått typ ett manus och sen ska vi spela upp teatrarna. så det blir lite läskigt ,eftersom jag inte gillar scener så mycket . speciellt inte när det är (mycket) folk där. japp och vi hade typ so och sen typ slutade vi tror jag. haha , jag tror jag ska gå in i duschen, eller nej imorgon? jag tror jag tar det imorgon på morgon eftersom jag duschade imorse måste lägga mig asså jag börjar bli för trött på morgonarna nu.
eran Challie


Dagens outfit

det här är dagens outfit dåda :D


tjock tröja: H&M divided
linne: H&M divided
Jeans : Cheap monday gråa
skor: din sko?

Till från Charlotte <3

TACK! för allt , älskling du är bäst

jag älskar dig.du är min livsglädje ,min soulmate,min dag.jag har dig och jag har allt.du är så sjuukt underbar du ställer alltid upp för mig och står alltid vid min sida och tröstar mig får mig att må bra.  jag älskar dig för att du är så sjuukt underbar.jag skulle absolut inte vara den jag är idag om jag inte träffat dig.du är lyckan i mitt liv,jag förstår inte att jag har vart utan dig i halva mitt liv jag förstår verkligen inte asså. det har varit vi i 5 år nu, liksom 2004 till 2009 och det blir fler .shitt alla knäppa saker vi gjort.våra flummdagar , alltid på en torsdag . förstår inte vad vi tänkte då men gjort e gjort. åå kommer du ihåg silja line. haha när dom hade typ teater och den dära killen och Chill ! haha åå kollot också, så jävla synd att det inte blir i år igen ,haha när jag ramlade ner från studsmattan på ditt land typ 5 gånger ,och så klart skååne somarn 08 fucking bäst asså.när vvi cyklade till kiosken varje dag och ibland när vi cyklade till stranden och ba va där eller solnedgången.och när vi tränade hos dig och bara flummade på trampolinen ,försökte komma längre än vad fia låg .haha och i tean när di tvingade john att fråga på mig för att ingen av oss vågade och så blev jag skit sur på dig men igentligen blev jag överlycklig ,av din hjälp och av att vara tsm med honom.alla dom här sakerna är det bästa som har hänt mig.varje dag är en ny dag och ett nytt minne.faller du så lovar jag jag tar imot dig.hoppar du ner från ett stup gör jag också det ,jag är inte den bästa jag vet jag är inte perfekt nä jag vet men vem fan e det? jag försöker vara där för dig så mycket jag kan . jag vill att du ska må bra .jag ska göra allt för att få dig att må bra.för då mår jag också bra.jag skiter i om vi bråkar du betyder ändå lika mycket och vi löser det ändå eller hur?och jag skiter i vad fucking andra tycker om dig för det är jag som tar beslutet om att vilja ha dig som vän eller inte och jag vill verkligen ha dig som vän. och jag skiter i dom dära fucking 98:orna för dom kan inte kalla dig slampa bara så där. och nästa gång jag ser dom så kommer jag fan slå skiten ur dom ,hah jag lovar att någon dag så står vi tillsammars i samma hall samma dagar samma tider och tränar tillsammans. jag lovar att det händer ,någon dag står vi tillsammans på samma tävling i samma grupp och peppar varnandra som fan och står hand i hand när vi får reda på att vi vunnit. 2009 kommer bli det bästa året i mitt liv.du är mitt liv, jag skulle inte stått här just idag och vart just den jag är just idag iaf jag inte träffat dig. jag är så himla lcyklig av att jag träffat just dig och blivit just din bästavän. jag skulle inte klara av ett år utan dig . du är ljuset i mitt liv liksom pricket över i. du är min livskraft . mi bebis min , min ,min, min Ppaxad, min bästis , Min sundström , Min blondin,min Bella ,min lilla P , min Lilla äpplet. du betyder fucking mest för mig , jag kan liksom berätta vad som helst för dig, och jag vet att du inte säger det. vi har gått igenom så sjuukt mycket på dom här fem åren. och jag var så jävla dum i huvudet för två år sen och jag förstår verkligen inte varför jag gjorde det du är liksom världens bästa person , och jag säger bara förlåt förlåt förlåt förlåt ,jag kan säga förlåt en miljon gågnger bara du blir nöjd. vi ska stå hand ihand livet ut och om typ 70 år så sitter vi på ett café på östermalm och bara sitter och pratar mass skit ^^ haha , jag vill absolut inte att vi ska säras nästa år för mitt hjärta kommer gå i tusen bitar och jag kommer inte kunna klara mig utan dig för utan dig klarar jag ingenting men med dig så klarar jag allt .asså dör du kommmer jag fan ta livet av mig.nej vet du vad? jag gör som du vill, om du vill så tänker jag leva för dig, uppfylla mina drömmar, och alltid tänka på dig som fått mig så himla stark. som hjälpt mig att bygga upp mitt självförtroende. ingen förutom du har fått mig att må såhär bra  och alltid när jag är med dig så mår jag bra ,då är jag glad men bara om du är det. min kärlek till dig är så sjuukt stor och även om  jag inte kan berätta hur sjukt mycket jag älskar dig här på pea så älskar jag dig så sjuukt mycket och oavsett vad som än händer så finns du alltid i mitt hjärta , långt där inne. om du har orkat att läsa ända ner hit så vet du att du är lyckan i mitt liv pricket över i ljuset i mitt liv, min själfsfrände, min kortis , jag är så sjukt lycklig att alltid ha dig vid min sida .att du ens föddes är det bästa som hänt. och det bästa med allt det hära är att jag faktiskt menar verkligen varje ord varenda liten bokstav. jag kanske inte visar att jag verkligen älskar dig, men det gör jag verkligen . och jag älskar ditt lilla leende på munnen ditt skratt , jag älskar hela dig . m <3 Charlotte linnéa Kristoffersson hand i hand vart vi än är och livet ut. VI , DU o JAG mot världen , i alla väder och i alla kläder . aiigt? du är den FUCKING bästatse vännen jag haft. då nu och föralltid.och jag är ppaxad för henne så att ni vet det ;)

 

usch

shiit vad jag stör mig på vissa 98:or just nu!

bilder på P & C

hejjsan,  nu kommer lite bilder från idag på mig och  :)
(vissa bilder kan se lika dana ut )
eran Challie


 
älskar dom två sista bilderna ,1. jag :p 2. jag ritade våra tummar  trodde jag ritade henne i grönt hår :S så hon ritade sig blond på en anna gubbe :p hahah

Neil,Pommie och dagens outfit

halloj :) idag har jag vart i skolan och flummat som vanligt :p efter skolan drog jag och Pommie hem till Neil. haha flummade där också , Pommelinn köpte ben och jerry .jag och neil attackera henne :p mohaha,haha aja sen så gjorde neil våfflor och vi skrämde honom hela tiden (skitkul!) och då hotade han oss med att vi inte skulle få våfflor om vi inte slutade skrämma honom :) och sen spelade vi wii , fett kuul jö :)
eran Challie

 
Klänning: by Caroline/min syster.
skärp: gammalt
svart tjocktröja : H&M divided
strumpbyxor: H&M

19/1-09 kl 21:57

Hellu , ska inte skriva så mycket nu ska snart lägga mig för jag kommer inte palla gå upp imorgon :/ idag har jag haft träning skiit kul på nått sätt ,inte att det brukar vara tråkigt ,men det var extra kul idag haha :Dfast fick fett ont i magen .idag var jag och Pommelinn jätte flummiga , vi skrattade åt liksom allting som inte ens var kul , haha ingen förstår våran humor. men efter skolan så skulle Pommelinn till doktorn .jag hoppas det gick bra :)juste ella gick ju hem sen typ en timme innan vi slutade för hon mådde illa ,ussch :) jag spydde ju i skolan för typ en vecka sen och det var sjukt äckligt .men måste sluta nu ,hoppas ni inte blir sjuka ;)
eran Challie



god natt

hejjsan . har suttit framför pea i en timme nu :S haha måste på toa nu iaf och ska borsta mina tänder och tvätta ansiktet så det här blir sista inlägget för i dag, vi får se vad som händer imorgon om jag skriver då :)
P.S checka in
http://www.absolutmig.blogg.se
eran Challie

haha sötnos<3

Pizza :p

hejjsan , åt nyss pizza  min mage känns helt upp svullen känns som att jag åt typ två stycken men åt en halv. haha ganska mycket igentligen ,ussch på pizza ,asså om jag tänker efter så känns det så äckligt och onyttigt och ba ussch men sen när man äter det så älskar man det :p hahah.
gillar ni pizza , vad tycker ni om pizza ?
eran Challie

pizzan som jag åt ser inte alls god ut :D

mina älskade "mys tofflor" som jag haft hela dagen :)

fixar bloggen

hej på er. just nu sitter jag och håller på med bloggn, jag skulle gjort det för länge sen men min syster var tvungen att ha datan för hennes internet hade slutat funka. jag ska snart lägga in en "ipod" på bloggen och så en klocka och fixa lite till . men än så länge vad tycker ni?
eran Challie

jag och Pommelinn i skåne , sum 08


gratis makeup

hejsan .
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=179356

klicka på länken och bli medlem där. när du blir medlem kan du samla poäng på lite olika sätt. och sen om du har kommit upp i ett visst antal poäng så får du ett presentkort på kicks. det är helt gratis .
eran Challie


Min nya blogg.

hejjsan , mitt namn är Charlotte, eller Challie som dom flesta säger .jag går på gymnastik och jag älskar att umgås med kompisar. jag går i gärdesskolan och jag bor i vällingby. jag har haft fleera bloggar innan men kommer inte ihåg vad några av dom heter förutom den blogg som jag har haft längst , typ sen juni 2008  , men den heter iaf barachalliie.blogg.se . men nu ska jag börja med den här istället . för jag tycker inte alls om min gamla ,det var typ ingen som kommenterade(jag hoppas på flera nu) och jag skrev typ bara om min vardag och hur desperat jag var förut pga min bästis som  blev tsm med en kille som jag gillade i typ tio månader eller var kär i. haha jaja , jag hoppas att den här bloggen bli bättre än den förra bloggen .jag ska fixa bloggen nu iaf tror inte den ser så fin ut just nu. slänger in en liten bild på mig också.
i hope you enjoy it
/ C

RSS 2.0